12call: Internet

12call: Telefonie

1. ADSL


ADSL is een internetverbinding die loopt via de telefoonkabel. De maximale bandbreedte bij een ADSL internetverbinding is 20 Mbps voor download en 1 Mbps voor upload van data. ADSL kan desgewenst ook worden geleverd in combinatie met een analoge lijn voor bijvoorbeeld fax of inbraakbeveiliging.

 

2. VDSL


Een VDSL internetverbinding is een snellere vorm van ADSL. De ‘V’ staat voor ‘Very high Bitrate’. De maximale bandbreedte is 50 Mbps voor download en 5 Mbps voor upload van data.

 

3. VVDSL en BVDSL


VVDSL is een snellere vorm van VDSL. De extra ‘V’ staat voor ‘Vectoring’. Dit is een techniek die snelheden tot 100 Mbps voor download en 30 Mbps voor upload van data.

Een nog snellere vorm van VDSL is BVDSL. Hierbij worden 2 koperen aderparen in de telefoonlijn gekoppeld. De ‘B’ in de benaming staat voor ‘Bonded’. Deze techniek verdubbelt als het ware de op het adres beschikbare bandbreedte. Hierdoor ontstaat een download van maximaal 200 Mbps en een upload van maximaal 40 Mbps.

 

4. Glasvezel


12call levert glasvezelverbindingen via het netwerk van diverse grote providers zoals KPN, Tele2 en Eurofiber. De aanvraag van glasvezel is een tijdrovend traject, dat 12call volledig verzorgt. Afname via 12call betekent lagere eenmalige kosten en lagere maandlasten dan bij de grote providers.

5. Coax


12call is gevestigd in een Ziggo-gebied. Als gecertificeerd partner maakt 12call dankbaar gebruik van de mogelijkheden die Ziggo biedt. 12call verzorgt de aanvraag of wijziging van een Ziggoverbinding zonder meerkosten. Het voordeel is één aanspreekpunt bij eventuele problemen. Klik hier voor meer informatie over de Ziggo verbindingen.

6. 4G


Op plaatsen waar geen snelle internetverbinding via een vaste telefoonlijn beschikbaar is kan vaak een alternatief via het 4G netwerk geleverd worden. 12call levert hiervoor speciale routers en SIM-kaartjes met een abonnement op maat. 4G biedt ook uitkomst als back-up ingeval van uitval van een vaste verbinding.

Vragen over uw verbinding?

U hoeft er maar één te bellen.